الخميس، 19 أغسطس 2010

ااا فشار بطريقه جديده وسهله بمرقة الدجاج




نحضر حلة بها3 ملاعق زيت ونسخنة ثم نضيف نصف مكعب ماجى(نصف علشان ما يطلعش حادق) سواء لحم او دجاج او حتى خضار
ولما يسيح المكعب فى الزيت نضع ذره الفشار ونقلبة ثم نغطية ونتركة حتى يفتح كلة


و لما يبتدىيفتح نوطى النار شوية عشان ما يتحرقش ..






وعندما لا يصير صوت طرقعة للفشارنطفى ..ونفضى الفشار فى اطباق


..صدقونى هتلا قوا طعمة جميل قوى..فشار هيعجب الاولاد وكمان الكبار..ولا تنسونى من صالح دعائكم..
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
منقول للأفاده

هناك تعليقان (2):

  1. بصراحه تسلم أيدك وفكره موضوع بمرقة دجاج أكيد هيطلع طعمه يجنن .. وأنا أوقات بعمله بالسكر ياريت تجربيه هتلأيه تحفه .. تسلم أيدك يا قمر وربنا يجزيكي كل خير

    ردحذف
  2. بالسكر فكرتينى بالبوزو وده يطلع زى البوزو بتاع زمانتسلم ايديك انت

    ردحذف