فن وأفكار لترتيب المطبخ والخزين فيديو
يوضح هذا الفيديو استخدام الرفوف وتحويل احدى المطابخ الى مطبخ منظم وشكله روعه بأشياء بسيطه
http://www.youtube.com/watch?v=eDKjpLGnYX8&feature=related
فيديو يوضح كيفية ترتيب خزنة المطبخ بطريقه تسهل عليكى استخدام ما تحتاجيه ورفوف توفر مساحه وتعطى شكل جمالى لمطبخك
http://www.youtube.com/watch?v=aJqgllKHlJM
فيديو يوضح كيفية كتابة اسم كل مكان فى الخزنات الكبيره لتسهيل العمل وكيفية ترتيبها بشكل لذيذ قوى
http://www.youtube.com/watch?v=-yPx_L6b46o&feature=related
فيديو يوضح تعبئة الحبوب فى برطمانات بلاستيك كبيره شفافه(افضل من الزجاج لا تكسر بسهوله مثله) عليها استيكر مكتوب عليه اسم الذى بداخلهاhttp://www.youtube.com/watch?v=zNAlMx0JXu8&feature=related
اكياس الشوبنج مرتبه http://www.youtube.com/watch?v=V3HARgcKX-Y&feature=related
خطوات ترتيب المطبخ
ــــــــــــــــــــ
1ـ تخلصى من اى شى لاتستعمليه(بالبيـع، او التبرع لمؤسسه خيريه، او نقلها لمكان اخر بالمنزل، او رميها)
2ـ ضعى الاطباق والحلل والطاسات والبولات التى تستخدميها يوميا فى رفين قريبا من البوتاجاز
3ـ ضعى الاكواب الشخصيه والمجات التى تستخدم بشك يومى على رخامةالمطبخ على تعليقه
4ـ الملاعق(معالق) ضعيها فى الصفايه (الملاعق التى تستخدم فى المناسبات خزنيها فى كيس بلاستيك محكم الغلق وكذلك الاوانى قليلة الاستعمال)
5ـ اخلقى اماكن تخزين جديده (اكتبى فى ورقه الاماكن التى تصلح ان تكون اماكن تخزين واختارى افضلها)
6ـ اشترى ولاتبخلى علب بلاستيك كبيره لتخزين الحبوب والدقيق والكورن فليكس وعلب دواره للبهارات
7ـ درج الكركيب اللى موجود عندك فى المطبخ(الاغطيه وورق الوصفات والاشياء المكسوره هاتى قنبله وانسفيه ..
8ـ فوط المطبخ اشترى الرخيصه وارميها اذا اتسخت جدا واتحرقت
9ـ الاكياس البلاستيك الكثيره الخاصه بالشوبنج (طبقيها واحفظيها فى درج مرتبه ومش منفوشه، او ارميها )
10ـ البوتاجاز افضل شى له حتى لو بتنظفيه كل يوم ورق الفويل حتى يظل لامع ولا تجرحى شعوره وضيعى لمعته بسلك المواعين..
يوضح هذا الفيديو استخدام الرفوف وتحويل احدى المطابخ الى مطبخ منظم وشكله روعه بأشياء بسيطه
http://www.youtube.com/watch?v=eDKjpLGnYX8&feature=related
فيديو يوضح كيفية ترتيب خزنة المطبخ بطريقه تسهل عليكى استخدام ما تحتاجيه ورفوف توفر مساحه وتعطى شكل جمالى لمطبخك
http://www.youtube.com/watch?v=aJqgllKHlJM
فيديو يوضح كيفية كتابة اسم كل مكان فى الخزنات الكبيره لتسهيل العمل وكيفية ترتيبها بشكل لذيذ قوى
http://www.youtube.com/watch?v=-yPx_L6b46o&feature=related
فيديو يوضح تعبئة الحبوب فى برطمانات بلاستيك كبيره شفافه(افضل من الزجاج لا تكسر بسهوله مثله) عليها استيكر مكتوب عليه اسم الذى بداخلهاhttp://www.youtube.com/watch?v=zNAlMx0JXu8&feature=related
اكياس الشوبنج مرتبه http://www.youtube.com/watch?v=V3HARgcKX-Y&feature=related
خطوات ترتيب المطبخ
ــــــــــــــــــــ
1ـ تخلصى من اى شى لاتستعمليه(بالبيـع، او التبرع لمؤسسه خيريه، او نقلها لمكان اخر بالمنزل، او رميها)
2ـ ضعى الاطباق والحلل والطاسات والبولات التى تستخدميها يوميا فى رفين قريبا من البوتاجاز
3ـ ضعى الاكواب الشخصيه والمجات التى تستخدم بشك يومى على رخامةالمطبخ على تعليقه
4ـ الملاعق(معالق) ضعيها فى الصفايه (الملاعق التى تستخدم فى المناسبات خزنيها فى كيس بلاستيك محكم الغلق وكذلك الاوانى قليلة الاستعمال)
5ـ اخلقى اماكن تخزين جديده (اكتبى فى ورقه الاماكن التى تصلح ان تكون اماكن تخزين واختارى افضلها)
6ـ اشترى ولاتبخلى علب بلاستيك كبيره لتخزين الحبوب والدقيق والكورن فليكس وعلب دواره للبهارات
7ـ درج الكركيب اللى موجود عندك فى المطبخ(الاغطيه وورق الوصفات والاشياء المكسوره هاتى قنبله وانسفيه ..
8ـ فوط المطبخ اشترى الرخيصه وارميها اذا اتسخت جدا واتحرقت
9ـ الاكياس البلاستيك الكثيره الخاصه بالشوبنج (طبقيها واحفظيها فى درج مرتبه ومش منفوشه، او ارميها )
10ـ البوتاجاز افضل شى له حتى لو بتنظفيه كل يوم ورق الفويل حتى يظل لامع ولا تجرحى شعوره وضيعى لمعته بسلك المواعين..
بشكركم على المدونة المميزة دمتم بودو اطلعوا على وصفات شهية اخرى معنا
ردحذفطريقه عمل صينية الارز بالتونة و الكريمة
تعرف على زراعة و صناعة الارز